Nytår i Jonstrupsamlingen!

Søndag den 8. januar 2023 kl. 14

Bestyrelsen

Vær med i en snak om ideer og forslag til samlingens aktiviteter nu og i fremtiden!

Vel mødt i 2023! Kom til en god snak med bestyrelsen og andre frivillige over et glas nytårsbobler om ideer og forslag til planlagte og fremtidige aktiviteter – og se samlingens basisudstilling og den aktuelle særudstilling om anskuelsesundervisning. Som noget nyt bliver der også mulighed for at betale kontingent for 2023 direkte til kassereren.

Coronarestriktionerne er ganske vist ophævet, men covid19 er her endnu, så vi tager de gode vaner med os med bl.a. afstand og afspritning.

Kirkeårets ur

Anskuelsestavlen ”Kirkeårets ur” er fra 1908. Den er udført af Frk. Ussing og Frk. Frimodt og viser ikke kun kirkeårets højtider, men også den verdslige sommerferie. Tavlen blev doneret af Bethesdas Boghandel, der eksisterede 1882-2019 og var drevet af Indre Mission.
Tavlen er fra Skolehistorie.au.dk

Hvor og hvornår

Søndag den 8. januar 2023.

 

Jonstrupsamlingen. Jonstrupvej 288, indgang E, Værløse.

Flere arrangementer