Julestue i Jonstrupsamlingen

Søndag den 3. december 2023

Signe Holm-Larsen

Så er julen igen over os, og Jonstrupsamlingens Venner inviterer til julehygge, hvor Ole Sterndorff synger og spiller julen ind, og Signe Holm-Larsen læser Peters Jul. Til lejligheden er arrangeret en lille miniudstilling af forskellige udgaver af Peters Jul.

Tag en pause fra alle de mange gøremål, som hører julen til, og lad travlheden hvile et par timer.

“Peters Jul” er en af Danmarks første julebøger og udkom første gang i 1866. Den er skrevet af Johan Krohn, og blev først illustreret af Otto Haslund og forfatterens broder Pietro Krohn, fra 1870 alene af Pietro Krohn og fra 1889 i farvetryk. Denne tredje forside fra 1946 er tegnet af Herluf Jensenius. Kom og hør denne klassiske julefortælling og send tankerne tilbage.

Hvor og hvornår

Søndag den 3. december 2023


Jonstrupsamlingen. Jonstrupvej 288, indgang E, Værløse.

Flere arrangementer