Skanning af nationalarven

5. november 2023 kl. 14

Per Hundevad Andersen

Per Hundevad Andersen, leder af Danskernes Historie Online, fortæller om bibliotekets historie og virke, om de mange frivillige og deres indsats og om samarbejdet med bl.a. Jonstrupsamlingens Venner om skanningen af de unikke historiske kilder til Jonstrup Statsseminariums historie.

 

Per Hundevad Andersen fortæller om bibliotekets mange projekter, bl.a. dansk skolehistorie, Trøst-Hansens sognekort i samarbejde med Det Kgl. Bibliotek, et stort projekt om dansk søfartshistorie samt bibliotekets unikke søgefunktioner til den store samling af mere ned 38.000 online-titler.

Efter søndagsfortællingen er der åbent i både den permanente udstilling og særudstillingen om anskuelsesundervisningens smukke tavler.

 

Slægtsforskernes Bibliotek

Her ses et blik ned gennem reolerne med en del af den unikke samling af historiske værker

Hvor og hvornår

Søndag den 5. november 2023 kl. 14

Hvor foregår foredraget?

Egeskolens klasselokale i stueetagen i bygning E
Jonstrupsamlingen. Jonstrupvej 288, indgang E, Værløse.

Flere arrangementer