Forårsvandretur i Jonstrupvang til Afrodites Øje og mindestenen

20. juni 2021 kl. 14

Jette Kirstein

Kom med og hør den spændende fortælling om seminaristernes slidsomme opstilling af mindestenen i 1917. Det skete på initiativ af Rudolf Bruhn, dimitteret fra Jonstrup i 1910.

Med årene blev mange traditioner knyttet til seminarieelevernes Øjeture. Vandreturen på ca.5,5 km i alt gennemføres af Per Lotz, Værløseegnens Historiske forening (VHF), og Jette Kirstein, Jonstrupsamlingen. Mødested: P-pladsen ved Rema 1000, Jonstrupvangvej 149.

Vi følger den vej, eleverne i sin tid vandrede, når de begyndte og sluttede deres seminarietid.Vi gør korte ophold undervejs, når vi passerer nogle særlige fortællepunkter med gode skovhistorier fra fortiden, og ved mindestenen er der mulighed for at nyde medbragt kaffe el.lign. Derefter fortsætter vi tilbage til Jonstrupsamlingen, hvor vi skilles. Turen tager formentlig 2 – 2½ time.

Gerne tilmelding til Jette Kirstein senest 18. juni på jettekir@gmail.com, mobil 29620822.

Hvor og hvornår

20. juni 2021 kl. 14

Mødested: P-pladsen ved Rema 1000, Jonstrupvangvej 149.

Flere arrangementer